RSS

VÄRLDENS BÄSTA SR-KLUBB

03 Feb

Tjenare, välkommen till SR-klubbens nya sajt.
Vi bygger om och har oss så du får ursäkta röran. Tanken är att vi ska bli lite mer sociala här på webben, varsågod att kommentera. Vårt gamla forum är så gott som dött men vi håller på att skapa ett nytt där vi åtminstone kan köpa och sälja SR-relaterade prylar. Tjatar och pratar görs det ganska aktivt i vår Facebookgrupp, och kollar du i högerspalten har vi lyft in lite av vad som diskuteras där. Finns det någon här som är medlem och vill hjälpa till att vara redaktör får ni gärna hojta till och mejla (webmaster(@)srclub.(nu)). Ta bort alla parenteser så har du mejladressen. Den gamla SR-sajten hittar du här ett tag till.
Hälsningar
/web-Redaktionen

broschyr_sr500_78-4

Välkommen till klubben för oss som gillar landsvägsstånkor.

Vi tycker om klassiskt rena linjer, så få cylindrar som möjligt och kickstart! Vi har inget emot motorcyklar som inte ständigt skakar sönder, som man själv kan skruva på och som kör ifrån det mesta när det svänger.

SR-klubben är alltså klubben för dig som har en Yamaha SR (eller Yamaha XT) som gillar riktiga motorcyklar med en cylinder och kick.

 
5 kommentarer

Publicerat av på februari 3, 2013 i Om SYSRK

 

5 svar till “VÄRLDENS BÄSTA SR-KLUBB

 1. Mange

  maj 26, 2013 at 10:48 e m

  Mycket trevligt med ny sida! Bra initiativ.
  Förstår att ni pensionerar gamla forumet, samtidigt är det en väldigt bra bank av visdom. Går det plocka ut de bästa guiderna och läsa in dem här?

   
 2. rootadmin

  juli 18, 2013 at 2:55 e m

  Hej Mange
  Vi vet att gamla forumet är efterfrågat och vi har återpublicerat det, eftersom det är en guldgruva för oss vetgiriga entusiaster.

   
 3. Bengt Johansson

  augusti 10, 2013 at 6:03 e m

  Jag kan logga in och skriva på forumet via Mozilla Firefox, då blir såsom under tidgare år å, ä och ö konstiga.

  Jag kan logga in på forumet via Internet Explorer, men när jag vill skriva på forumet krävs jag på en ny inloggning, som inte accepteras.

  Vore fint om inloggningsproblematik via Explorer kan lösas, det forumet har tyvärr kommit i skymundan för Facebook.

  D

   
 4. Sambjorn

  augusti 13, 2013 at 1:58 e m

  Hej Bengt
  Roligt att du tycker om vår hemsida, jag håller med om att sidan kommit i skuggan av Facebook. vi är ett antal medlemmar som hoppas och tror på att den nya hemsidan skall komma igång,vi har haft en del strul med det tekniska vid övergången.
  Sökvägen via wordpress är nu slopad endast srclub.se behövs nu.
  Inloggningen till forumet skall vi se över jag skickar frågan vidare till Ove så kan han säkert ordna detta. Fotosidan skall få en uppryckning nu när semestertider börjar ta slut.
  Stellan A

   
 5. nimbus

  november 28, 2014 at 10:57 e m

  Hej!
  Är just på väg att se över stånkan inför vinterns äventyr, har alltid kört på NGK BP7ES. Tänkte prova med ett BPR7ES. Är jag redan på hal is? Har hört att det ska funka, men ni brukar ha koll på grejorna. Tacksam för svar.
  Böda camping lär inte vara fullbokat i januari, vi är ett gäng sr-åkare som tänker besöka ön när sommarstressen har lagt sig.
  Med vänlig hälsning. nimbus

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: